Gelecegin_Ereni ♥SüPer Kıs Eren Bkc!GeleCegın eRenı KmSe Erenı bnm KadaR SefemZ!Üye♥
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 29 Nerden : İstanBul!.H.... Ruh Halin? : Takımın : Sanal Hayvanınız : Hangisi? : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: eRen hakkınDa Perş. Tem. 10, 2008 8:11 pm | |
| 1-)Vip konutlarında oturuyor 2-)önceden babasını barında ona yardım ediyormuş 3-)Eren'in annesinin adı Ayşe.Kardeşi Esen 20 yaşında ve ikinci adı da ecem miş 4-)Kocaeli ili körfez ilçesine bağlı Yarımca da anneannesi oturuyor 5-)Araba kullanırkan garip haraketleri varmış mesela alt dudağını ısırırmış ve Yaseminin dediğine göre dilini çıkarırmış 6-)3 yıllık bi ilişkisi var erkek arkadaşının adı Yavuz,ekonomi bölümünde okuyormuş 7-)felsefe dersini hiç sevmiyormuş 8-)arkadaşı ile su savaşı yaparken tineri su sanıp etrafa tiner saçmışş 9-)babasının adı Celal'miş 10-)Küçükken yazlıklarında reçellerin içine karıncalar girermiş ve eren karıncaları reçelle yermiş 11-)Burnunun yanındaki ben doğuştanmış yaptırmamış. 12-)Erenin babası ile annesinin sarıyer Zekeriyaköy de POLA adında bir lokantası varmış 13-)Sağ bileğinde bir dövmesi var:üzerinde 'be yourself' yazıyormuş,yani anlamı kendin ol | |
|
Gelecegin_Ereni ♥SüPer Kıs Eren Bkc!GeleCegın eRenı KmSe Erenı bnm KadaR SefemZ!Üye♥
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 29 Nerden : İstanBul!.H.... Ruh Halin? : Takımın : Sanal Hayvanınız : Hangisi? : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: eRen hakkınDa Perş. Tem. 10, 2008 8:14 pm | |
| :s of yah hiçç msj Yok ndnSe:@ | |
|
cemre_ceren ♥SüPeRrr CeMrE-jİ PrıNcEss Co-Admin♥
Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 29 Nerden : ığdır Ruh Halin? : Takımın : Sanal Hayvanınız : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: eRen hakkınDa Cuma Tem. 11, 2008 8:41 am | |
| | |
|
Zeytin ♥ZüPpeR Cemreci,Cemre Manyaqı Merve!Sitenin Admini♥
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 27 Nerden : Evden Ruh Halin? : Takımın : Sanal Hayvanınız : Kayıt tarihi : 29/06/08
| Konu: Geri: eRen hakkınDa Cuma Tem. 11, 2008 12:58 pm | |
| AYÇECİM MODLUGUNU ALMAK ZORUNDA KALIYORUM BU 4.FLOODUN MALESEF CANIM... | |
|